Σάββατο 24 Μαΐου 2008

Τελική κίνηση για Κλέιτον απο ΑΕΚ

Ετοιμη να πραγματοποιήσει το κόλπο γκρόσο των φετινών μεταγραφών είναι η ΑΕΚ. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, η Ενωση έκανε νέα κίνηση (την τελική όπως φαίνεται) προς τη Λάρισα για την απόκτηση του Σίλβα Κλέιτον.

Η σφοδρή επιθυμία του Γιώργου Δώνη να συνεργαστεί ξανά με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό έκανε τον Ντέμη Νικολαΐδη να άρει οποιαδήποτε «ψυχρότητα» υπήρχε στις σχέσεις του με τον Κώστα Πηλαδάκη και να υποβάλει νέα πρόταση, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Η ΑΕΚ διατίθεται να κάνει τα πάντα για να πείσει το «αφεντικό» της Λάρισας, αφού όλα δείχνουν πως η μεταγραφή θα γίνει τώρα ή ποτέ. Κάποιες πηγές ανέφεραν πως η τελική πρόταση των «κιτρινόμαυρων» είναι εξαιρετική, αφού προσφέρει συνολικά 1,7 εκατ. ευρώ για να κλείσει τον Κλέιτον. Η κίνηση της Ενωσης γίνεται ιδιαίτερα ελκυστική, αφού φέρεται να προσφέρει 500.000 μετρητά ως προκαταβολή για τον Βραζιλιάνο και αποπληρώνοντας το υπόλοιπο ποσό σταδιακά (λέγεται πως συζητά για 24 δόσεις), ενώ παράλληλα προσφέρει στη Λάρισα και δύο ποδοσφαιριστές!

Η πρόταση της ΑΕΚ μπορεί να υπολείπεται αυτής της Τζένοα (σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ προσφέρει στη Λάρισα 2 εκατ. ευρώ), αλλά φαίνεται πως απολαμβάνει της προτίμησης του ποδοσφαιριστή. Η δουλειά που έχει κάνει ο Γιώργος Δώνης σε αυτόν τον τομέα έχει αποδώσει καρπούς και ο Κλέιτον είναι «ψημένος» να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο τεχνικός της Ενωσης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Βραζιλιάνο και έχει καταφέρει να τον διατηρήσει «ζεστό» όλο αυτό το διάστημα της διαπραγμάτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: