Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Πολλά κεράσια, μικρό καλάθι!

<<Όπου ακούς πολλά κεράσια,κράτα μικρό καλάθι>>,λέει ο θυμόσοφος λαός.Το χρήμα ρέει άφθονο στους δυο <<αιωνίους>>, μα η...φτωχούλα ΑΕΚ -τρόπος του λέγειν- και προπονητή βρήκε πρώτη και δυο-τρεις μεταγραφές τις έχει κάνει.Όσα συμβαίνουν στις τάξεις των δυο βασικών ανταγωνιστών της αυτή την εποχή θα πρέπει να δίνουνε κουράγιο στον Ντέμη Νικολαϊδη και τον Γιώργο Δώνη.
Το μικρο καλάθι, λοιπόν, το κρατούν προς το παρόν οι φίλοι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.Στην Παιανία τον καλύτερο προπονητή να προσλάβουν, ποιο θα'ναι το αντίκρυσμα αν δεν γίνουν οι μεταγραφές (...ουκ ολίγες σε αριθμό!) που χρειάζεται η ομάδα τις ΜΙΣΕΣ και βάλε θέσεις της ενδεκάδας;Κι όταν λέμε μεταγραφές, λέμε για τις μεταγραφές του επιπέδου πού οι οπαδοί του Παναθηναϊκού περιμένουν.Η ομάδα τους έως τώρα μόνο...διώχνει. Πότε θα αρχίσει να παίρνει;Σε λίγο...
Ο καιρός όμως, περνά και το Τσαμπιονς Λιγκ ολοένα πλησιάζει!Στον Ολυμπιακό άφιξη της <<αυτού εξοχότητας>> Ερνέστο Βαλβέρδε πάει πίσω και ο σχεδιασμός βρίσκεται, ακόμα στον <<αέρα>>, όπως συμβαίνει και στον Παναθηναϊκό.Η μια <<λεπτομέρεια>> είναι ότι οι <<ερυθρόλευκοι>> έχουν σαφώς περισσότερο χρόνο στη διάθεση τους για να κινηθούν, η άλλη ότι κανείς δεν ξέρει έως αυτή τη στιγμή πόσο...χρήμα θα ρίξει ο πρόεδρος στις μεταγραφές μετά το περσινό <<άνοιγμα>>.Φέτος επένδυσε στην... πρόσληψη ακριβού προπονητή, ο όποιος λογικά θα κληθεί να αξιοποιήσει το έμψυχο υλικό σε καλύτερο βαθμό από ο,τι οι προκάτοχοι του, Λεμονής-Σεγκούρα.Έχουνε τις αγωνίες του και στο Λιμάνι.Η ΑΕΚ δεν μετατράπηκε σε <<Μπαρτσελόνα>>, έως τώρα όμως δεν φαίνεται ότι θα πρέπει να... φοβάται την <<κοσμογονία>> που συντελείτε στα αντίπαλα <<στρατόπεδα>> όσο θέλουν κάποιοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: