Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

1. Γιατί χαρίστηκε το γήπεδο Καραισκάκη στον Κόκκαλη, και όχι στον Ολυμπιακό? Γιατί εκδιώχθηκε ο Εθνικός και τα υπόλοιπα σωματεία στίβου, που έκαναν χρήση του γηπεδου? Με ποιανού τα χρήματα κατασκευάστηκε το γήπεδο?
2.Τι δουλειά έκανε ο Βασίλης Γκαγκάτσης, πριν γίνει Πρόεδρος της ΕΠΟ? (νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού)
3. Γιατί σχεδόν ολόκληρο το Δ.Σ. της ΕΠΟ, ήταν την Κυριακή το βράδυ, στο Καραϊσκάκη? Γιατί δεν κρατήθηκαν ούτε τα προσχήματα?
4. Γιατί ευθύνεται η Καλαμαριά, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Βάλνερ, ή οποιοσδήποτε, όταν το λάθος το έκανε η ίδια η ΕΠΟ, που έδωσε δικαίωμα συμμετοχής στον ποδοσφαιριστή?
5. Γιατί η Καλαμαριά τιμωρήθηκε με -4 βαθμούς, για τον Βάλνερ, αλλά τους βαθμούς της νίκης τους πήρε ο Ολυμπιακός, κάτι που δεν αναφέρεται πουθενά σε καμία νομολογία?
6. Γιατί η ΕΠΟ έκανε ένα μήνα να καθαρογράψει την απόφαση, και μια εβδομάδα να την μεταφράσει στα αγγλικά (καθώς είχε στείλει στο CAS την απόφαση στα Ελληνικά), αλλά έκανε μόνο μια ώρα να απαντήσει σε ΑΕΚ, Νικολαϊδη και Ριβάλντο με εξώδικα?
7. Γιατί η ΕΠΟ, στην διαμάχη ανάμεσα σε Καλαμαριά και Ολυμπιακό, πήρε καταφανέστατα θέση υπέρ του Ολυμπιακού (ενώ το λάθος ήταν δικό της), προσπαθώντας να οδηγήσει το δικαστήριο σε αναρμοδιότητα? (το CAS δεν δικάζει υποθέσεις ομάδων κατά ομοσπονδιών)
8. Ποιος δήλωνε το 2005 ότι το ποδόσφαιρο παίζεται στο γήπεδο, και το 2008 κλέβει το πρωτάθλημα στα χαρτιά?
9. Γιατί είχε άδικο ο Ριβάλντο όταν έλεγε ότι ο Κόκκαλης, όταν βαριέται διώχνει προπονητές? (θέλετε να γράψουμε άπειρα παραδείγματα?)
10. Τι έγινε με την περίφημη κασσέττα, στη οποία ακουγόταν ο Σπάθας να λέει ‘ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν’? Γνωρίζετε ότι ο υιος Ηλίας Σπάθας (σύνδεσμος Πειραιά) είναι επίσημος διαιτητής της Super League?
11. Γιατί ο (θεωρητικά) καλύτερος Έλληνας διαιτητής, Κύρος Βασσάρας, δεν ξανασφύριξε τον Ολυμπιακό, μετά τις ισοπαλίες του τελευταίου με Εργοτέλη (3-3) και Λάρισα (0-0)?
12. Τι έγινε με το Non-show του Ολυμπιακού όταν το ΕΣΚΑΝ, έκανε τις εφόδους στα τρια μεγάλα σωματεία? Γιατί εκείνη την μέρα, όλως τυχαίως δήλωσαν τραυματίες οι Νικοπολίδης, Τζόρτσεβιτς, Κοβάσεβιτς και Στολτίδης, αλλά μόλις 3 μέρες μετά, αγωνίστηκαν και ‘πέταγαν’ κατά της Ξάνθης? (σημείωση:ο τραυματισμένος παίκτης δεν είναι υποχρεωμένος να περάσει από έλεγχο ντόπινγκ).
13. Ποιος ανάγκασε τον Ηρακλή Τσίκινη (έναν αξιοπρεπή διαιτητή, αρχικά σε σιωπηλή τιμωρία και μετά σε να τερμαρισμό της καριέρα του, μεσούσης της περιόδου, απλά και μόνο γιατί σφύριξε πέναλτυ υπέρ της Ξάνθης μέσα στο Καραισκάκη?
14. Γιατί έγινε ακριβώς το ίδιο με τον διαιτητή Κατσιδώνη, όταν ο Ολυμπιακός έφερε 1-1 στο Καραισκάκη, με τον Αστέρα Τρίπολης?
15. Από ποιον κρίθηκε ικανός ο διαιτητής Παμπορίδης, για να διαιτητεύσει το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναικός (1-1, και όλοι θυμόμαστε πως ισοφάρισε ο Ολυμπιακός), αλλά από εκείνο το αγώνα και μετά, δεν ξανασφύριξε σε παιχνίδι μείζονος σημασίας?
16. Γιατί δεν δώθηκαν τα τρια γκολ, από την δικαστική απόφαση του 0-3, στον Κοβάσεβιτς, για να πάρει και τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στα χαρτιά?
17. Γιατί θίχτηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης και έστειλε εξώδικα σε Νικολαίδη και Ριβάλντο, για κουβέντες που έγιναν σε αποδυτήρια της ΑΕΚ, και είναι απολύτως επιτρεπόμενες? Ο ίδιος σε παρόμοιες κουβέντες με ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, δεν είχε αποκαλέσει του ς παίκτες αντίπαλης ομάδας ‘κότες’?
18. Ποια εταιρεία διαχειρίζεται τα εμπορικά δικαιώματα Ολυμπιακού και Ξάνθης (Sports United)? Ποιος ήταν ο περσινός χορηγός της Ξάνθης? (Intralot)? Ανάμεσα σε ποιες ομάδες φέτος, παρατηρηθήκαν οι περισσότερες μετεγγραφές ποδοσφαιριστών? (Αντζας, Τοροσίδης, Κωστούλας, Βάλλας, κτλ.) Να προσθέσουμε και τον Τάκη Λεμονή?

Δεν υπάρχουν σχόλια: