Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Μάχη γιγάντων!!!



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι διεκδικούν την σήμερα (21:45,ΝΕΤ) στη Μόσχα τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Το στάδιο «Λουζνίκι» της Μόσχας φιλοξενεί τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στις δύο αγγλικές ομάδες που έχουν πολλούς ανοικτούς λογαριασμούς την τελευταία 4ετία.Μετά την Ισπανία το 2000 (Ρεάλ - Βαλένθια) και την Ιταλία το 2003 (Μίλαν - Γιουβέντους), είναι η σειρά της Αγγλίας να «προσφέρει» το δικό της, πρώτο στην ιστορία, «εμφύλιο» στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Η Γιουνάιτεντ έχει ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης άλλες 2 φορες(το 1968 και το 1999),ενω η Τσέλσι, με νωπή την απογοήτευση για την απώλεια του εγχώριου στέμματος, θέλει να κατακτήσει για πρώτη φορά την κορυφή της Ευρώπης, γράφοντας ιστορία.
Προγνωστικά δεν χωρούν και η αισιοδοξία είναι διάχυτη και στις δύο πλευρές, αγωνιστικά προβλήματα (τιμωριών, τραυματισμών) δεν υπάρχουν (όλοι οι παίκτες που προέρχονταν από τραυματισμό αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών) και έτσι όλη η Ευρώπη περιμένει με κομμένη την ανάσα να δει ποια θα είναι η νέα βασίλισσα της Γηραιάς Ηπείρου. Η Μίλαν παραδίνει το στέμμα της.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Μάντσεστερ Γ.: Φαν ντερ Σάαρ, Μπράουν, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Κρ. Ρονάλντο, Σκόουλς, Κάρικ, Παρκ, Ρούνεϊ, Τέβεζ.

Τσέλσι: Τσεχ, Εσιέν, Τέρι, Καρβάλιο, Α. Κόουλ, Τζ. Κόουλ, Μπάλακ, Μακελελέ, Λάμπαρντ, Ντρογκμπά, Καλού.

Διαιτητής: Λιούμπος Μίχελ


1 σχόλιο:

SikaloC είπε...

Πιστεύω πως η εκτίμηση του ΟΠΑΠ για το σημερινό παιχνιδι,όπως έγραψες και εσύ,είναι σωστή και το 2.25 που δίνει στον ΑΣΣΟ είναι πολύ καλα