Πέμπτη, 22 Μαΐου 2008

Τέλος τα σενάρια για ΠΑΟ απο Μπάγεβιτς

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς «έκλεισε την πόρτα» του Παναθηναϊκού και ξεκαθάρισε ότι σέβεται το συμβόλαιό του με τον Αρη και θέλει να μείνει στους «κίτρινους» και τη νέα σεζόν.
Αναλυτικά η δήλωση του Κ.Μπάγεβιτς στο επίσημο σάιτ του Αρη:

«Για όλη αυτήν την κατάσταση που δημιουργήθηκε θέλω να διευκρινίσω τα εξής: Εχω συμβόλαιο με την ομάδα μου και το σέβομαι. Στον Αρη όλο αυτό το χρονικό διάστημα έκανα τη δουλειά μου όσο μπορούσα καλύτερα και αυτό σκοπεύω και θέλω να συνεχίσω να κάνω. Γιατί πιστεύω στην ομάδα και θέλω να ολοκληρώσω το έργο μου. Θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι δεν επιδίωξα να μου γίνει πρόταση, αλλά όταν μου έγινε από τον Παναθηναϊκό θεώρησα σωστό να μιλήσω με τον κ. Βαρδινογιάννη και να του εξηγήσω πως έχει η κατάσταση. Θέλω να μείνω στον Αρη και να τιμήσω το συμβόλαιό μου και να εκπληρώσουμε όλους μας τους στόχους με την ομάδα μας».

Λίγες ώρες νωρίτερα ο πρόεδρος του Αρη, Λάμπρος Σκόρδας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, επιτέθηκε κατά του Παναθηναϊκού και του Γιάννη Βαρδινογιάννη και ζήτησε να γίνει δημόσια δήλωσε από τον Σερβοέλληνα τεχνικό, κάτι που τελικά έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: