Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Διαρκείας στην ΑΕΚ!!!

Ο κύβος ερρίφθη και πλέον αναμένεται η ανταπόκριση του κόσμου.Από την Τετάρτη, η ΑΕΚ αρχίζει από τη Δευτέρα τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2008-09 κρατώντας «παγωμένες» τις τιμές και προσδοκώντας ότι ο μεγαλύτερος χορηγός της ΑΕΚ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ ο Ντέμης Νικολαΐδης, θα βρεθεί και πάλι στις επάλξεις και θα στηρίξει την προσπάθεια της νέας χρονιάς.

«Τη Δευτέρα 9 Ιουνίου κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2008/2009. Μέχρι το Σάββατο 12 Ιουλίου θα έχουν το δικαίωμα οι κάτοχοι καρτών διαρκείας να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους στις ίδιες θέσεις που είχαν την περασμένη σεζόν. Παράλληλα, διατίθεται στους ενδιαφερόμενους και κάθε διαθέσιμη θέση.

Από την Τετάρτη 16 Ιουλίου μέχρι την Τετάρτη 13 Αυγούστου θα συνεχιστεί η διάθεση στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ υπάρχει αναλυτικός οδηγός για τους ενδιαφερόμενους, όπως και απαντήσεις σε απορίες που ίσως προκύψουν.

Το ασύλληπτο νούμερο -για τα ελληνικά δεδομένα- των 25.495(!) εισιτηρίων διαρκείας που διατέθηκαν πέρυσι σαφώς και αποτελεί ένα ρεκόρ που πολύ δύσκολα θα σπάσει, αλλά παράλληλα αποτελεί και μια πρόκληση. Τα λόγια του Ντέμη Νικολαΐδη τον περασμένο Μάρτιο σχετικά με τις προσδοκίες του για την ανταπόκριση του κόσμου μπορεί να έθεσαν τον πήχη χαμηλότερα, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι η διοίκηση κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια.

Οι κινήσεις που έγιναν δεν είναι ανάλογου βεληνεκούς με τις περσινές, αλλά ήδη ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς υλοποιείται και Ρίκκα, Μαϊστόροβιτς και Σάχα αποτελούν τις τρεις πρώτες μεταγραφές, ενώ έπεται και συνέχεια.

Σε σχέση με πέρυσι δεν υπάρχει ουσιαστική αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας.

Στην ΠΑΕ αποφάσισαν να «παγώσουν» τις τιμές σε ό,τι έχει να κάνει με τις κάρτες που απευθύνονται σε βαλάντια με χαμηλές ή φυσιολογικές δυνατότητες, αυξάνοντας μόνο κατά 50 ευρώ (40 στα τριετίας) τα συνδεσμιακά στις θύρες 1, 2, 15. Αντίθετα, υπήρξε μια γερή αύξηση σε αυτά που θα προμηθευτούν πιο γερά πορτοφόλια, με τις τιμές να ανεβαίνουν κατά 500 ευρώ στις θύρες VIP (P1 και P2) και 1.000 για τα Members.

Παράλληλα, από φέτος τα οικογενειακά πακέτα γίνονται 1+1 για καλύτερη εξυπηρέτηση. Το έξτρα εισιτήριο που πέρσι ήταν μέσα στο πακέτο του οικογενειακού μπορεί να εκδοθεί και φέτος σε οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο και να δανείζεται ανάλογα (ο δανεισμός ενός εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να γίνεται ανάμεσα σε ομοειδείς κατηγορίες, δηλαδή παιδικά εισιτήρια δανείζονται σε παιδιά, ηλικιωμένων σε ηλικιωμένους)

Δεν υπάρχουν σχόλια: