Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

«Ούτε με 100 εκατ. ευρώ»

O Λάμπρος Σκόρδας ήταν απόλυτος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (21/5) στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ σχετικά με το θέμα του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ξεκαθάρισε ότι ο «Ντούσκο» θα μείνει στον Αρη και θα τιμήσει το συμβόλαιό του, τόνισε ότι «δεν πωλείται ούτε με 100 εκατ. ευρώ» και χαρακτήρισε «ανεπίτρεπτη» ηθικά και βάσει κανονισμών την προσέγγιση του Παναθηναϊκού προς τον Σερβοέλληνα τεχνικό.

«Ξέρω ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συναντήθηκε με τον κ. Βαρδινογιάννη, διότι μου το είπε ο ίδιος. Μου τόνισε, όμως, ότι θα τιμήσει το συμβόλαιό του με τον Αρη» ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του Αρη και συνέχισε κατηγορώντας τον Παναθηναϊκό για την τακτική του: «Η συμπεριφορά του Παναθηναϊκού, να πλησιάσει έναν προπονητή που έχει συμβόλαιο χωρίς να μιλήσει πρώτα στην ομάδα, είναι ανεπίτρεπτη και ηθικά αλλά και βάσει κανονισμών. Όπως επίσης θεωρώ ότι οφείλεται στον Παναθηναϊκό, ότι το θέμα βρίσκεται όλο αυτό τον καιρό στην επικαιρότητα. Επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχει θέμα μετάβασης του Μπάγεβιτς στον Παναθηναϊκό. Θα τιμήσει το συμβόλαιό του με τον Αρη».

Σε ερώτηση για το τι θα πράξει αν δεχθεί επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του Μπάγεβιτς, ξεκαθάρισε: «Ετσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα δεν λύνουμε το συμβόλαιό του ούτε με 18 ούτε με 100 εκ. ευρώ. Ο Αρης είναι ένας σύλλογος με αρχές και οποιοδήποτε κι αν είναι το οικονομικό αντάλλαγμα εγώ δεν θα συναινέσω. Αν θελήσει να σπάσει ο ίδιος ο Μπάγεβιτς το συμβόλαιό του θα πρέπει να μείνει ένα χρόνο άνεργος. Δεν μπορεί να ενδώσει το ποδόσφαιρο στη δύναμη του χρήματος. Δεν μπορεί, επί παραδείγματι, η ΑΕΚ να πλησιάζει τον Γκαρσία, έναν χρόνο προτού τελειώσει το συμβόλαιό του. Δεν γίνεται τα ΜΜΕ να μην καταδικάζουν τέτοιες συμπεριφορές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: