Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Ο τελικός των... ημιτελικών!!!


Η ομάδα που θα διεκδικήσει, απέναντι στον Παναθηναϊκό, το τρόπαιο του φετινού πρωταθλητή θα αναδειχθεί το απόγευμα της Τετάρτης, με τη διεξαγωγή του πέμπτου ημιτελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μαρούσι. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στο 2-2 και ο νικητής του αγώνα στο ΣΕΦ θα είναι εκείνος που θα σφραγίσει την είσοδο στους τελικούς για τον τίτλο.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στο αγωνιστικό μέρος, ο Μίλος Τεόντοσιτς δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα για τον Ολυμπιακό λόγω ίωσης και πονόλαιμου, αλλά υπολογίζεται από τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Δεδομένη είναι η απουσία του Άρβιντας ΜατσιγιάουσκαςΕκτός ρόστερ θα είναι και σήμερα ο Ιάκωβος Τσακαλίδης, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία στη γάμπα του, μήπως και προλάβει κάποιο από τα τελευταία παιχνίδια των τελικών. Ο Γιαννάκης έχει εστιάσει την προσοχή του στην άμυνα, καθώς στην προηγούμενη αναμέτρηση οι «κιτρινόμαυροι» έβρισκαν πολύ εύκολα το δρόμο προς το καλάθι, τελειώνοντας με 54,5% στα δίποντα και 57,8% στα τρίποντα.

ΜΑΡΟΥΣΙ
Το Μαρούσι δεν έχει απολύτως τίποτε να χάσει, παρά μόνο να κερδίσει απόψε. Ως εκ τούτου, οι «κιτρινόμαυροι» θα πάνε στον Πειραιά χωρίς το παραμικρό άγχος, για ένα διπλό που θα ισοδυναμεί με? θαύμα, αν αναλογιστεί κανείς ότι το ΣΕΦ είναι ένα γήπεδο στο οποίο δεν έχουν νικήσει ποτέ στο παρελθόν!Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν σκοπεύει να αλλάξει κάτι στα πλάνα του. Επέστησε, πάντως, την προσοχή στους παίκτες του στον τομέα των λαθών, αφού τα 18,5 που κάνει κατά μέσο όρο το Μαρούσι στο ΣΕΦ έχουν αποβεί καταδικαστικά και έχουν προσφέρει πολλούς εύκολους πόντους στον Ολυμπιακό.
Στο Μαρούσι Μπράιαντ, Μπάκιτς, Γιαζβίν και Στεφανίδης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και στην απογευματινή προπόνηση θα γνωρίζει ο Σούλης Μαρκόπουλος ποιοι εξ αυτών θα είναι σε θέση να αγωνιστούν και ποιοι όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: